La multi ani Romania

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Flador.ro iti ureaza un simplu LA MULTI ANI!!!

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

 

Ziua Nationala a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez - La mulți ani!

 

Românilor de pretutindeni,din toate colțurile lumii, românilor de acasă, să ne felicităm, sărbătorim ziua noastră națională! Este un prilej de bucurie și de mândrie pentru că ne afirmăm încă o dată ca națiune independentă și liberă! Să prețuim aceste două atribute de care nu s-au bucurat înaintașii noștrii!

 

Ziua Națională a României trebuie folosită ca un simbol național de uniune între toți compatrioții noștri. Un ideal pentru care ai #noștri au luptat secole și ni l-au lăsat spre păstrare, deci, trebuie cinstit și reactualizat. Le urez tuturor, cu ocazia acestei zile să aibă în suflet #România, zilnic, să o iubească și cinstească fără să fie nevoie de o zi anume și bineînțeles, le urez multă liniște sufletească. La mulți ani români, oriunde vă aflați.

 

Unii dintre noi suntem plecați ani buni din România. Și totuşi avem sufletul acasă în fiecare moment. Şi ei iubesc România şi ei îi vor binele mai mult decât mulţi alţii care se hrănesc din ea. Şi ei au copilărit, au crescut şi au fost educaţi acolo şi pentru ei România e casă părintească. Şi ei, răspândesc valorile româneşti, vibreaza la imnul românesc. Sufletul lor respiră, iubește și trăiește românește! Cum am putea ascunde ceea ce suntem? Nu li s-a dăruit nimic, deși au fost judecați, au plecat prin lume pentru siguranța celor dragi. N-au plecat de lasi sau de frică, au plecat pentru că voiau ceva mai mult. Niciunul dintre ei nu uită anii de acasă. Sunt ca un refugiu pentru minte şi suflet. La multi ani, România!
La multi ani, tuturor românilor de pretutindeni şi celor de acasă!

 

Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

 

Echipa noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

 

Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.