Aceast anunț a expirat.

VENITURI SUPLIMENTARE si O VIATA SANATOASA !!!

Romania, Buzau, Luciu
Ultima actualizare 2 ani
ID #16335
QR CODE
1 - 1 din 3
1000 Ron
VENITURI SUPLIMENTARE si O VIATA SANATOASA !!!
Romania, Buzau, Luciu,
Modificat 2 ani

Descriere

Vrei sa faci economii consistente,sa castigi un venit suplimentar sau chiar sa incepi o afacere la cheie?Inscrie-te ca si Partener(reprezentant)Life Care!Produsele sunt bio,naturale si vegane,certificate.
Venit garantat minim 20%din comenzile efectuate.Esti asteptat cu un program de bun venit ce se intinde pe 4 luni,cu reduceri si vouchere cadou. Trebuie sa introduci si CNP-ul tau,altfel vei ramane un simplu client.Asigura-te ca la numele si codul indrumatorui/sponsorului tau sunt introduse datele mele: Buculei Petruta-Sorela,cod:1039408.Acum faci parte din echipa mea!Multumesc si bun venit!
Familiarizeaza-te cu produsele,ofertele si programele firmei pe cat posibil si plaseaza prima comanda de minim 150 lei.Nu uita sa bifezi si catalogul si cardul de fidelitate pentru a-ti fi livrate odata cu comanda.Arata catalogul si altor persoane pentru a putea face comenzi lunare.Inregistreaza si alte persoane sub codul tau de indrumator ca sa-ti formezi la randul tau propria echipa/grup.Compania ia in considerare fiecare membru inregistrat de tine si valoarea comenzilor tale si ale grupului si in functie de acestea vei fi platit(in produse/bani)de la cativa lei la zeci de mii de euro lunar!!! Totul depinde de tine!E atat de usor! Si poti face asta lucrand de acasa,cu toate beneficiile incluse,fiind propriul tau sef! Practic nu ai absolut nimic de pierdut,ci atat de multe de castigat... !!!
Ideea de baza asta e:inscrie-te gratuit pe site,introdu datele mele ca si indrumaror al tau,fii serios/-oasa,fa comenzi lunare si "recruteaza"propria echipa pentru venituri din ce in ce mai mari.Ca si indrumator al tau,iti voi lasa e-mailul meu:buculeipetruta@yahoo.com pentru a ma putea contacta pentru orice informatii/nelamuriri/sfaturi pe care le ai si nu le-ai gasit deja pe site.Site-ul are si el centrul sau de ajutor/suport si iti sta la dispozitie pentru orice informatii doresti sa obtii.
Pentru primele 3 persoane care se vor inscrie in echipa mea si imi vor scrie,am un cadou de bun venit! Mult succes si o zi buna tuturor!!!

    Caracteristici

  • Tip Job
    Part Time
Vote
Result 0 votes

 

Contactati vânzatorul

    Imaginea vânzătorului
    Persoana fizica
    Înregistrat la 16. Sep 2020

    Distribuie anunt

    0x
    afisari telefon
    43x
    accesari
    1000 Ron

    Informatiile vânzatorului

    Imaginea vânzătorului
    Persoana fizica
    Înregistrat la 16/09/2020

    Distribuie anunt

    Abonează-te
    X

    Abonează-te!

    Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.