Aceast anunț a expirat.

Panou Radiant cu Infrarosu Ceramic TC 395W

Romania, Arges, Pitesti
Ultima actualizare 2 ani
ID #18116
QR CODE
595 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant cu Infrarosu Ceramic TC 395W
Romania, Arges, Pitesti,
Modificat 2 ani

Descriere

Producator Teploceramic
Garantie Panou 5 Ani
Convectie 15%
Putere Calorica 395 Watt
Suprafata incalzita (h=2,5m) 8 m²
Dimensiuni 600х600х14 мм
Panou Radiant Ceramic TC 395W este un model de incalzitor economic, ce incalzeste un spatiu de 8m² cu inaltimea medie de 2,5 m. Panoul Radiant Ceramic TC 395W nu face zgomot, nu usuca aerul, are un design elegant si poate fi folosit atat ca incalzire principala, cat si alternativa. Tehnologia cu infrarosu va permite sa incalziti casa mai economic decat convectoarele sau alta incalzire conventionala. Panourile Teploceramic incalzesc peretii si obiectele din jur. Energia electrica consumata de panou este transferata in caldura ce se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe celelalte corpuri din camera, pe care le incalzesc treptat. Dupa incalzire, panoul porneste functionarea sa tot mai rar, doar pentru a mentine temperatura, caldura o pastreaza peretii.
Acest incalzitor poate fi folosit atat in spatii gata finalizate (cafenele, hoteluri, case, etc.), cat si in spatii temporare.
Incalzitorul incalzeste ceramica, care la randul sau incalzeste camera si obiectele din camera cu caldura prin infrarosu. Datorita principiului de functionare in infrarosu, incaperea retine mai multa caldura un timp mai indelungat, incalzitorul se aprinde mai rar si astfel economiseste energie electrica.
Incalzirea prin convectie incalzeste aerul, masele de aer cald se ridica, masele de aer rece coboara, temperatura la tavan este mai mare decat la nivelul omului. In concluzie: va este frig, dar sub tavan se depoziteaza tot aerul cald. Aerul, datorita proprietatilor sale, se raceste rapid si convectorul trebuie pornit frecvent pentru a mentine camera calda. In plus, aerul cald iese prin sistemul de ventilatie – incalzesti aerul de afara nu aerul din casa ta, asta inseamna 25% din energie electrica irosita.
Avantaje Panou Ceramic TC 395WPanou-Radiant-Ceramic-TC-395-interior
Capacitatea de a functiona intr-o camera cu o umiditate ridicata (baie, sauna, piscina).
Capacitatea de a functiona in medii murdare si prafuite.
Material ecologic.
Silentios in timpul functionarii, nu emana mirosuri de praf, arsuri sau parti incalzite ale panoului.
Panou economic: Consuma si confera puterea declarata (confirmata prin verificari si certificate europene), incalzind zona indicata.
Panou Radiant cu Infrarosu sigur: Rezistent la aburi si stropi, rezista la caderi de tensiune, nu exista nici un risc de aprindere. Il puteti instala in siguranta sub geamuri cu perdele lungi.
Incalzitor cu infrarosu de inalta calitate: Calitatea este confirmata de o serie de certificate ukrainene si europene, livrari constante in Europa si garantia de 5 ani de la Teploceramic. Panourile Radiante de la Teploceramic, primesc cele mai bune recenzii, in ce priveste incazirea economica in Ukraina.
Vote
Result 0 votes

 

Contactati vânzatorul

    Imaginea vânzătorului
    Persoana juridica
    Înregistrat la 19. Aug 2020

    Distribuie anunt

    0x
    afisari telefon
    28x
    accesari
    595 Ron

    Informatiile vânzatorului

    Imaginea vânzătorului
    Persoana juridica
    Înregistrat la 19/08/2020

    Distribuie anunt

    Abonează-te
    X

    Abonează-te!

    Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.