Restaurat in Romania

Restaurat in Romania
  • Denumire: Restaurat in Romania
  • Adresa: Ploieşti
  • Telefon: 0377.101.599

Descrierea

Concursul prezentat se numeste: "Restaurat in Romania" ca si titlul revistelor disponibile pentru achizitionare.


Aceste reviste sunt publicatii ce prezinta povestile de succes (sau esec) ale proiectelor de restaurare demarate de catre iubitorii de masini istorice din tara noastra.


Clientul poate participa la acest concurs prin achizitionarea de minim o revista din cele 4 disponibile acum pe site-ul www.restaurat-in-romania.ro. Exista atat variante in format PDF (electronic) cat si variante tiparite ale revistelor.


Revista numarul 01 contine un timbru holografic cu un cod unic ce se introduce pe website-ul Restaurat in Romania la sectiunea "Sansele mele" doar asa se activeaza sansele de castig aferente revistei si clientul este inscris in concurs.


Toate celelalte reviste publicate pe site-ul oficial si sunt achizitionate, activeaza in mod automat sansele in contul clientului, in urmatoarele situatii:

  • Cand se alege plata ramburs, sansele se activeaza doar atunci cand firma de curierat confirma livrarea coletului.
  • Cand se alege plata card online, sansele se activeaza doar atunci cand procesatorul de plata confirma incasarea sumelor.

Site-ul oficial de unde puteti intra in posesia revistelor este: www.restaurat-in-romania.ro iar pagina oficiala de Facebook este Mihai Zgardan - Restaurat in Romania