Vând camere de supraveghere cu 4 camere

Romania, Buzau, Padina
Ultima actualizare 1 săptămână
ID #16187
QR CODE
Utilizatorul , nu a adaugat fotografii Utilizatorul , nu a adaugat fotografii
450 Ron
Condiție: Nou
Vând camere de supraveghere cu 4 camere
Romania, Buzau, Padina,
Modificat 1 săptămână

Descriere

Asiguram și montarea contra cost pe o rază de 50-100 de kilometri în județul Buzău . Sistem de supraveghere video format din 4 camere de supraveghere, DVR, 4 cabluri video si alimentare de 20 de metri.
- 4 camere de exterior
Kitul vine pregatit pentru supravegherea zonelor de exterior dar si de interior. Cele 4 camere din pachet sunt special concepute pentru montajul la exteriorul sau interiorul cladirilor.
Aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini video de calitate foarte buna de pe maxim 4 camere video de supraveghere.
DVR cu 4 canale.
Inregistrare pe timp de noapte:
Cele 4 camere de inalta rezolutie sunt prevazute cu cate 24 leduri IR fiecare, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte.
Acum puteti accesa si urmari in timp real imaginile inregistrate. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite :Setari, Vizualizare inregistrari, Descarcare Inregistrari, etc. Deasemenea, pentru o mai simpla configurare DVR-ul din kit poate fi accesat de pe internet fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs.
Control prin internet:
Compatibilitate software multipla;
Produsul vine cu suport, software si pentru cele mai cunoscute Sisteme de Operare: Windows, Android, IOS, care va permite o utilizare usoara indiferent de dispozitivul folosit pentru vizualizarea imaginilor.
Sistemul va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare si Calitatea dorita:
• Inregistrare la Detectie Miscare;
• Inregistrare Programata pe ore;
• Inregistrare in bucla;
• Calitate: D1 / HD1 / CIF;
Inregistrare multipla:
Format inregistrare video H.264
Aveti posibilitatea de a inregistra si sunet alaturi de filmarile video prin conectarea accesoriilor optionale (achizitionate separat) de tip microfon, si activarea inregistrarii audio din meniu.
Sistemul DVR permite optional inlocuirea, conectarea si controlul unei camere cu una de supraveghere PTZ (Pan Tilt Zoom), care poate fi controlata si miscata din software : Vertical, Orizontal si Zoom.
PTZ control
Multi control
Operarea si Configurarea Sistemului se face cu ajutorul Mouse-ului inclus, care ofera confort si usurinta in utilizare, asemanator unul PC.
Sistemul DVR permite conectarea si descarcarea pe un suport extern de memorie ( Stick USB, Hdd Extern) a inregistrarilor video dorite. Puteti selecta si ordona inregistrarile dorite, dupa data, ora si/sau perioada.
Pot livra in toata tara prin curier .
Pentru inregistrare aveti nevoie de Hard Disk.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana fizica
  Înregistrat la 8. May 2020

  Distribuie anunt

  450 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana fizica
   Înregistrat la 08/05/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.