VDO DLK Pro Tis Compact OFERTA

Romania, Salaj, Zalau
Publicat de 5 zile
ID #19530
QR CODE
1 fotografie
2400 Ron
Condiție: Nou
VDO DLK Pro Tis Compact OFERTA
Romania, Salaj, Zalau,
Publicat de 5 zile

Descriere

Produsul este nou !!
Cititor date tahografe digitale si carduri conducatori auto VDO DLK Pro Tis Compact S(EE) ROSU la pretul de 2500 lei, cu factura si garantie 1 an.
Produs NOU ! cu cel mai nou soft de interpretare a datelor de pe cardul sofer si tahograf. si pentru tahografe inteligente de ultima generatie !!
Cheia de descarcare DLK Pro Tis Compact ROSU este mijlocul de transport ideal pentru flote, ateliere si autoritati pentru a citi datele de stocare in masa din tahograful digital, precum si datele de pe cardul soferului. VI-L PUTEM TRIMITE IN 3-4 ZILE LUCRATOARE!!! Pe acest aparat se pot vedea direct pe display,contraventiile soferilor. Grantie 1 an in baza facturii!!! Pentru flotele mici si autovehiculele autopropulsate, DLK Pro Tis Comapct ROSU poate fi folosit si ca instrument de arhivare,pe display se pot vedea contraventiile. Retineti ca software-ul TIS-Web pentru arhivarea si vizualizarea datelor nu este inclus. avantaje Dispozitiv mobil in format de telefon mobil Pentru descarcare si citire usoara a cardului soferului si a spatiului de stocare in masa Pentru a indeplini obligatiile legale de descarcare si de arhivare Poate fi utilizat pentru toate tahografele digitale cu 12 si 24 de volti Operare simpla, securitate maxima a datelor Disponibil in 29 de limbi Livrare DLK Pro Tis Compact Cablu prelungitor USB Manual de instructiuni scurte tiparite si instructiuni de operare (digital pe tasta) curea de mana Cerinte de sistem Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, fiecare cu cel mai recent service pack Interfata USB gratuita pe PC Specificatii tehnice Interfata USB 2.0, mufa (tip A) Interfata standardizata cu 6 pini pentru interfata de descarcare a tahografelor digitale Slot pentru card pentru cartele SD ™ sau SDHC ™ si cititor de cartele inteligente integrate Afisati ecranul color TFT Rezolutie 320x240 pixeli si 262.000 de culori Capacitate de stocare 2 GB Dimensiuni L 126 x W 47 x H 28 mm Greutate aprox. 107 g Interval de temperatura de depozitare: 20 ° C Intervalul de temperatura de functionare: -20 ... +70 ° C Acumulator LiPo 3.7 V 960 mAh Clasa de securitate IP 3X Tensiune de alimentare: Conectare prin interfata USB 2.0: 4,75 - 5,25 V / 100-500mA Conectare prin interfata cu 6 pini: 9 - 30 V / max. 40mA

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 21. Jul 2021

  Distribuie anunt

  0x
  afisari telefon
  0x
  accesari
  2400 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 21/07/2021

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.