Panou Radiant Uden-s Universal 700W+Termostat cadou

Romania, Galati
Ultima actualizare 1 săptămână
ID #17241
QR CODE
775 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant Uden-s Universal 700W+Termostat cadou
Romania, Galati,
Modificat 1 săptămână

Descriere

Producator UDEN-S
Putere calorica 700 watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 12-14 m²
Garantie integrala 5 Ani
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s Universal 700W este un panou electric cu putere de consum redusa, ce incalzeste un spatiu in suprafata de 12-14 m², cu inaltimea medie de 2.5 m. Panoul radiant Uden-s poate fi folosit ca o sursa de incalzire principala, cat si ca o alternativa la un sistem de incalzire existent.
Principiul incalzirii cu panouri radiante Uden-s, este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat. Schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite cu panouri radiante, incalzeste si aerul din incapere. Panourile radiante functionand dupa acest proces de incalzire elimina umezeala, condensul si igrasia din spatiile pe care le incalzesc.

Panourile Radiante Uden-s functioneaza pe baza de curent electric, emana radiatii cu infrarosu, invizibile ochiului uman, pentru a incalzi corpurile din jurul nostru.

Efectul de incalzire directa asupra oamenilor duce la o circulatie mai buna a sangelui, ceea ce genereaza o incalzire in profunzime a corpului, si nu o incalzire limitata la suprafata, ca in cazul incalzirii prin convectie.

Panouri radiante Economice si Eficiente
un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila, individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim.
panourile radiante incep sa dea caldura dupa 5 minute de la pornire iar dupa 20 de minute ajung la temperatura de functionare. Datorita acumulatorului de caldura ceramo-granit se racesc la temperatura camerei intr-un interval de timp de pana la 90 minute. In acest timp panourile radiante continua sa emita caldura cu consum zero de energie.
Functionare silentioasa -panourile radiante nu produc zgomot.
Costuri mici la achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calorifere.
Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp scurt si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.
panouri radiante cu costuri de intretinere zero.
panouri radiante cu garantie integrala de 5 ani si 25 de ani de functionare medie
Panouri radiante Ecologice si sanatoase
Panourile radiante Uden-s sunt ecologice, realizate din materiale naturale ecologice care nu usuca aerul.

proprietati fizice optime cu grad de izolare electrica ridicata si absorbtie scazuta a umiditatii.
Absenta circulatiei prafului: panourile radiante sunt potrivite in special pentru spatiile unde locuiesc copii sau persoane alergice.
Evitarea mucegaiului si a ciupercilor: datorita sistemului functional.
Incalzirea prin infrarosu cu panouri radiante nu creeaza curenti de aer care sa genereze miscarea prafului, care ar cauza probleme persoanelor cu astm sau alte deficiente respiratorii.
Suprafata activa a Panoului Radiant Uden-s 700 nu depaseste temperatura de 85°C, pentru ca posibilitatea atingerii este foarte mare, astfel, acest tip de incalzire este ideal pentru camera copiilor, gradinite, crese, biserici, spitale, etc..
Siguranta, ignifug, recomandat de Ministerul Sanatatii Ucrainei pentru institutiile de invatamant si sanitare.\Continut Pachet:
panou incalzitor – 1 buc.
cablu alimentare cu stecher – 1 buc.
suruburi universale cu dibluri – 4 buc.
carte tehnica.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  775 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.