Panou Radiant Uden-s Plinta 150W

Romania, Galati, Galati
Ultima actualizare 1 lună
ID #18070
QR CODE
262 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant Uden-s Plinta 150W
Romania, Galati, Galati,
Modificat 1 lună

Descriere

Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 150 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 2-3 m²
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s Plinta 150W este un element de incalzire electrica eficient, ce incalzeste o suprafata de 2-3 m² cu o inaltime de 2,5 m. Pintele radiante Uden-s se folosesc intr-un sistem de incalzire principal sau secundar, ca o alternativa suplimentara la un sistem existent. Panou Radiant Uden-s Plinta 150W se monteaza in principal pe peretele exterior al icaperii (de obicei peretele rece), de-a lungul perimetrului camerei, deasupra plintei existente sau in locul acesteia. Plinta calda arata ca o plinta obisnuita cu o inaltime de 13 centimetri, instalata de-a lungul marginii inferioare a peretelui si incalzeste direct suprafata rece a acestuia.
O Plinta calda este pur si simplu de neinlocuit in camerele din colt si cele din capat, mai ales daca acestea sunt case la sol, cabane, case de vacanta, pensiuni, etc.
Plinta calda este ideala pentru cladirile noi cu peretii umezi si perfecte pentru iubitorii de camere inalte si draperii lungi, unde incalzirea traditionala este pur si simplu ineficienta.
Plintele calde nu au egal in incalzirea lojilor, balcoanelor, serelor, gradinilor de iarna, camerelor cu vitralii panoramice, care sunt din ce in ce mai utilizate in constructii.
Suprafata activa a Panoului Radiant Uden-s 150W nu depaseste temperatura de 85°C, pentru ca posibilitatea atingerii este foarte mare, astfel, acest tip de incalzire este ideal pentru camera copiilor, gradinite, crese, biserici, spitale, etc.
Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila, individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim.
Panourile radiante incep sa dea caldura dupa 5 minute de la pornire iar dupa 20 de minute ajung la temperatura de functionare. Datorita acumulatorului de caldura ceramo-granit se racesc la temperatura camerei intr-un interval de timp de pana la 90 minute. In acest timp panourile radiante continua sa emita caldura cu consum zero de energie.
Veti economisi timp la instalare, deoarece Plinta calda se instaleaza foarte usor: toate elementele sunt usor de asamblat intre ele si se conecteaza la sursa de alimentare printr-un termostat.
Costuri mici la achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calorifere
Functionare silentioasa plinta calda nu produce zgomot.
Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp scurt si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.
Panouri radiante cu costuri de intretinere zero.
Panouri radiante cu garantie integrala de 5 ani si 25 de ani de functionare medie.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  0x
  afisari telefon
  24x
  accesari
  262 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.