Panou Radiant Uden-s 700 W Sarutul

Romania, Bacau, Bacau
Ultima actualizare 1 lună
ID #17729
QR CODE
1 - 1 din 3
1700 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant Uden-s 700 W Sarutul
Romania, Bacau, Bacau,
Modificat 1 lună

Descriere

Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 700 W
Suprafata incalzita (h=2.5m) 12-14 mp
Durata medie exploatare 25 Ani
Panoul Radiant Uden-s Sarutul, este un panou de incalzire electric cu putere de consum redusa, care asigura perfect incalzirea principala, cat si cea suplimentara, ce incalzeste un spatiu in suprafata de 12-14 m², cu inaltimea medie de 2.5 m.
Principiul incalzirii cu Panou Radiant UDEN-S 700 W Sarutul, este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat, iar schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite, incalzeste si aerul. Datorita acestui proces de incalzire este eliminata umezeala, condensul si igrasia din spatiile incalzite cu panouri radiante. Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim. Panourile radiante Uden-s sunt elegante, ocupa un spatiu minim si economiseste costuri de incalzire cu pana la 60%.
Designul Panoului Radiant UDEN-S 700 W Sarutul surprinde un gest de tandrete si iubire, incadrandu-se perfect intr-o incapere cu design clasic, dar si modern, completand perfect imaginea romantica a unui interior chic. Acest element de incalzire si design, este o alegere inspirata, prin care iti poti arata respectul si dragostea fata de persoana iubita. Panoul Radiant UDEN-S 700 W Sarutul este o combinatie incredibila de textura si pictura, cu proprietati excelente de stocare a caldurii. Amestecul de culori si texturi va impresiona orice privitor, integrandu-se perfect in interiorul modern sau clasic. Panourile Design nu sunt doar o sursa de incazlire economica, ci si un element decorativ interesant pentru interior, ce transforma camera intr-un spatiu expresiv si spectaculos. Combinand nuantele interiorului dumneavoastra cu un Panou Radiant Uden-s Design, veti obtine cu usurinta accentele de culoare dorita. Utilizati panourile radiante design in camerele si dormitoarele pentru copii, in bai, in camere de hotel, birouri, office-uri, saloane si in orice spatiu in care doriti un decor expresiv. Fiecare Panou Radiant Design este o lucrare individuala unica al autorului.
Orice Panou Radiant Uden-s poate fi comandat in orice tip de culori, nuante, orice model sau textura, puteti crea propriul design.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  0x
  afisari telefon
  5x
  accesari
  1700 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.