Aceast anunț a expirat.

Panou Radiant Uden-s 500W Cascada Frunzelor

Romania, Constanta, Constanta
Publicat de 1 lună
ID #18134
QR CODE
1225 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant Uden-s 500W Cascada Frunzelor
Romania, Constanta, Constanta,
Publicat de 1 lună

Descriere


Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 500 W
Suprafata incalzita (h=2.5m) 8-10 mp
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s 500W Cascada Frunzelor este un incalzitor metalo-ceramic, cu putere de consum redusa, ce incalzeste o suprafata 8-10 m², cu inaltimea medie de 2.5 m. Panoul radiant Uden-s poate fi folosit ca o sursa de incalzire principala, cat si ca o alternativa la un sistem de incalzire existent. Principiul incalzirii cu Panou Radiant Uden-s 500W Cascada Frunzelor, este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat, iar schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite, incalzeste si aerul.
Datorita acestui proces de incalzire este eliminata umezeala, condensul si igrasia din spatiile incalzite cu panouri radiante.
Radiatiile infrarosii emise de panourile radiante incalzesc direct peretii incaperilor, asigurand astfel o temperatura controlata a mediului, ceea ce duce la eliminarea igrasiei si a mucegaiului din incaperile cu umiditate excesiva.

Panourile Radiante Uden-s functioneaza pe baza de curent electric, emana radiatii cu infrarosu, invizibile ochiului uman, pentru a incalzi corpurile din jurul nostru.
Folosirea panourilor radiante Uden-s ofera mai multe beneficii pentru sanatate decat alternativele prin convectie, contribuind la mentinerea sanatatii organismului si diminuarea unor simptome circulatorii, respiratorii, imunologice sau legate de confortul fizic si psihic. Efectul de incalzire directa asupra oamenilor duce la o circulatie mai buna a sangelui, ceea ce genereaza o incalzire in profunzime a corpului, si nu o incalzire limitata la suprafata ca in cazul incalzirii prin convectie.
Continut colet:
panou incalzitor – 1 buc.
suruburi universale cu dibluri – 4 buc.
carte tehnica produs.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  0x
  afisari telefon
  1x
  accesari
  1225 Ron

  Informatiile vânzatorului

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19/08/2020

  Distribuie anunt

  Abonează-te
  X

  Abonează-te!

  Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.