Aceast anunț a expirat.

Panou Radiant Uden-s 300W Standard-Universal cu Termostat

Romania, Bistrita-Nasaud, Bistrita
Publicat de 1 lună
ID #17253
QR CODE
1 - 1 din 3
713 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant Uden-s 300W Standard-Universal cu Termostat
Romania, Bistrita-Nasaud, Bistrita,
Publicat de 1 lună

Descriere

Producator UDEN-S
Garantie 5 Ani
Putere Calorica 300 Watt
Suprafata incalzita (h=2.5m) 5-6 m²
Durata medie exploatare 25 Ani
Panou Radiant Uden-s 300W Standard-Universal cu Termostat este prevazut cu o tehnologie unica ce va permite sa incalziti economic un spatiu de 5-6 m² cu o inaltime medie de 2,5 m. Panoul Radiant Uden-s 300W cu Termostat si cablu de alimentare are incorporat un termostat cu telecomanda wireless, ce va permite sa creati foarte usor un microclimat confortabil, precis si cat mai convenabil posibil.

Principiul incalzirii cu Panou Radiant Uden-s 300W Standard-Universal cu Termostat , este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat, iar schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite, incalzeste si aerul. Datorita acestui proces de incalzire este eliminata umezeala, condensul si igrasia din spatiile incalzite cu panouri radiante.
Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim. Panourile radiante Uden-s sunt elegante, ocupa un spatiu minim si economiseste costuri de incalzire cu pana la 60%.
Incalzirea cu un Panou Radiant Uden-s 300W Standard-Universal cu Termostat este sigura, atat in ce priveste securitatea si sanatatea persoanelor, cat si in ceeea ce priveste siguranta si stabilitatea in functionare: nu lucreaza cu lichide sau abur sub presiune, risc scazut de incediu si nu polueaza. Radiatiile infrarosii emise de panourile radiante incalzesc direct peretii incaperilor, asigurand astfel o umiditate controlata a mediului, ceea ce duce la eliminarea igrasiei si a mucegaiului din incaperile cu umiditate excesiva.

Incalzirea prin infrarosu nu creeaza curenti de aer care sa genereze miscarea prafului, care ar cauza probleme persoanelor cu astm sau alte deficiente respiratorii. Costurile cu achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calorifere. Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp relativ scurt, 2-3 ore si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.
Instalarea Panourilor Radiante Uden-s nu este supusa unor prescriptii tehnice legislative, nu sunt necesare autorizatii sau avize, iar montajul poate fi facut de beneficiar fara a fi nevoie de experienta in instalarea de sisteme si instalatii termice. Panourile Radiante Uden-s au o durata de viata de pana la 25 de ani si nu necesita intretinere speciala.
Panourile Radiante Uden-s functioneaza pe baza de curent electric, emana radiatii cu infrarosu, invizibile ochiului uman, pentru a incalzi corpurile din jurul nostru. Efectul de incalzire directa asupra oamenilor duce la o circulatie mai buna a sangelui, ceea ce genereaza o incalzire in profunzime a corpului, si nu o incalzire limitata la suprafata ca in cazul incalzirii prin convectie.
Folosirea panourilor radiante Uden-s ofera mai multe beneficii pentru sanatate decat alternativele prin convectie, contribuind la mentinerea sanatatii organismului si diminuarea unor simptome circulatorii, respiratorii, imunologice sau legate de confortul fizic si psihic.

Un sistem autonom de incalzire Uden-s, cu calcule corecte de putere termica necesara, functioneaza in medie 5-8 ore pe zi, mentinand o temperatura confortabila, individuala in fiecare camera, cu un consum de energie minim.
Panourile radiante incep sa dea caldura dupa 5 minute de la pornire iar dupa 20 de minute ajung la temperatura de functionare. Datorita acumulatorului de caldura ceramo-granit se racesc la temperatura camerei intr-un interval de timp de pana la 90 minute. In acest timp panourile radiante continua sa emita caldura cu consum zero de energie.
Panoul Radiant Uden-s 500W Standard-Universal are incorporat un termostat pentru reglarea temperaturii.
Functionare silentioasa – panourile radiante nu produc zgomot.
Costuri mici la achizitia si montarea panourilor radiante: costurile sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calorifere.
Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp scurt si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.
Panouri radiante cu costuri de intretinere zero.
Panouri radiante cu garantie integrala de 5 ani si 25 de ani de functionare medie
Panoul Radiant 300W Standard-Universal cu Termostat, pe langa cablu de alimentare, are incorporat un termostat, ce se controleaza cu o telecomanda wireless. Telecomanda este alimentata cu baterii tip AAA. Usor de controlat si foarte economic de utilizat, Panoul Radiant este prevazut cu o tehnologie noua de la Uden-s, ce veti obtine:

Economii semnificative de energie, termostatul asigura ca panoul radiant functioneaza atat timp cat este necesar

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  713 Ron

  Informatiile vânzatorului

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19/08/2020

  Distribuie anunt

  Abonează-te
  X

  Abonează-te!

  Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.