Panou Radiant Hybrid 375W

Romania, Calarasi, Calarasi
Publicat de 1 lună
ID #17921
QR CODE
1 - 1 din 2
690 Ron
Condiție: Nou
Panou Radiant Hybrid 375W
Romania, Calarasi, Calarasi,
Publicat de 1 lună

Descriere

Producator Hybrid
Model Negru Hybrid
Putere 375W
Garanție 2 Ani
Suprafata incalzita (h=2,7 m) 5-7 mp
Acest Panou Radiant Hybrid 375W Negru foloseste o tehnologie revolutionara care combina doua tipuri de incalzire: prin radiatii infrarosu si prin convectie, obtinand astfel cel mai eficient mod de incalzire a unei incaperi. Radiatiile infrarosu incalzesc obiectele din jur iar acestea la randul lor emana caldura, incalzind astfel aerul. Acest mod de incalzire este foarte eficient iar incalzind peretii, pierderile de caldura vor fi minime. Aceste panouri sunt ceritificate in UE si au obtinut gradul de protectie IP-44, fiind ideale chiar si pentru incaperi cu umiditate ridicata. Panoul Hybrid este confectionat din 4 elementi principali care ajuta la obtinerea temperaturii potrivite intr-o incapere. Acestia sunt: doi elementi metalici, o placa metalica, un element de incalzire si o placa ceramica. Placa ceramica are rolul de a acumula caldura in timpul functionarii pe care o va emana intr-un timp indelungat chiar si dupa inchiderea panoului.

Încalzirea prin convectie are loc intre perete si panoul de incalzire, astfel ca partea din spate va atinge o temperatura de 80° C. Acest Panou Radiant Hybrid 375 W Negru poate fi setat sa incalzeasca camera pana la o anumita temperatura cu ajutorul unui termostat. Un termostat poate controla pana la 6 panouri.

Spre deosebire de sistemele traditionale de incalzire, panourile Hybrid nu necesita o instalare indelungata si nici costuri uriase, fiind o metoda foarte eficienta si economica de incalzire. Avand in vedere ca panourile Hybrid sunt alimentate cu electricitate, acestea nu necesita o centrala termica. Garantia oficiala a producatorului pentru panourile Hybrid este de 5 ani, insa durata de viata este 30 de ani!

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  0x
  afisari telefon
  2x
  accesari
  690 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.