Panou radiant ceramic cu uscator de prosoape ТСМТ-RA450 Teploceramic cu termostat

Romania, Botosani, Botosani
Publicat de 1 lună
ID #17896
QR CODE
980 Ron
Condiție: Nou
Panou radiant ceramic cu uscator de prosoape ТСМТ-RA450 Teploceramic cu termostat
Romania, Botosani, Botosani,
Publicat de 1 lună

Descriere

Panou radiant cu uscator de prosoape econom, cu putere termica mare, ecologic.

Putere termica: 450 W
Suprafata incalzita (h=2.5m): 9 mp.
Economie de electricitate.
Facut din ceramica.
Garantie termostat: 2 ani
Panou radiant ceramic cu uscator de prosoape ТСМТ-RA450 Teploceramic cu termostat, este o alegere ideala pentru baie, oferind doua posibilitati de incalzire la pret de una. Cu o garantie de 5 ani si o durata de viata de 30 de ani, acesta usuca prosoapele de 5 ori mai repede decat uscatoarele obisnuite, oferind cu 50% mai multa economie la facturi.
Avantajele pe care le aduce acest panou radiant cu uscator de prosoape sunt neumarate. Va veti incalzi baia intr-un mod econom, elegant si practic, si va veti usca prosoapele usor si confortabil. Insa mai aducem aminte si urmatoarele:

Economie: multumita noii tehnologii Sun Way implementate in acest model de uscator de prosoape ele sunt capabile de o economie energetica de peste 50% decata un model obisnuit. Mai mult, panoul radiant din spate incalzeste foarte bine, nemaifiind nevoie de un alt calorifer in interiorul baii.
Eficienta: cu aceste panouri radiante cu uscator de prosop, baia se incalzeste foarate repede, iar prosoapele se usuca in timp scurt. Astfel, luand situatia ipoetetica in care veti face baie imediat dupa un alt membru al familiei, veti gasi prosoapele suacte si gata pentru a fi folosite.
Siguranta: aceste panouri radiante cu uscator de prosop sunt sigure si au un grad de protectie impotriva umezelii ridicat. Produsele sunt certificate conform normelor europene si ucrainene pentru a fi comercializate.
Design: cerintele vietii moderne ne cer sa fim cat mai practici, astfel incat aceste panouri radiante cu uscator de prosop sunt o alegere nu doar practica, ci si stilata. Designul lor este simplu insa cu un randament termic ridicat, potrivindu-se in orice incapere.
Panoul radiant ceramic cu uscator de prosoape ТСМТ-RA450 Teploceramic cu termostat, este un produs 2 in 1 care av ajuta sa ava incalziti baia si sa va uscati prosoapele. El se monteaza usor si ajuta la o economie substantiala a electricitatii, in timp ce incalzeste uniform camera in care se afla.

Cadrul facut din ceramica si otel inoxidabil se incalzeste usor, rezistand pentru vreme indelungata, fara a se coroda de la umezeala din incapere.
Este autonom, nefiind nevoie sa interactionati cu el de cate ori doriti sa il folositi.
Ofera un grad de protectie ridicat, motiv pentru care nu trebuie sa va faceti griji ca pot aparea accidente sau ca trebuiesc feriti copiii de ei. Este sigur din toate punctele de vedere, oferind, totodata, caldura placuta si suficienta.
Durabilitatea ridicata de care da dovada acest panou radiant cu uscator de prosoape este un punct forte avantajos, nefiind nevoie sa il schimbati pentru urmatorii 30 de ani. Mai mult, producatorul ofera, datorita acestui aspect, o garantie de 5 ani.
Designul modern si practic va da o nota de eleganta baii dumneavoastra, surprinzandu-va musafairii si incantandu-va ochii.
Nu are nevoie de aerisire, ceea ce implica un contact minim cu instalatorii pentru intretinerea lui.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  4x
  afisari telefon
  14x
  accesari
  980 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.