Panou Radiant Ceramic cu Termostat TCM-RA 550W

Romania, Bistrita-Nasaud, Bistrita
Ultima actualizare 1 lună
ID #17894
QR CODE
750 Ron
Panou Radiant Ceramic cu Termostat TCM-RA 550W
Romania, Bistrita-Nasaud, Bistrita,
Modificat 1 lună

Descriere

Producator Teploceramic
Garantie Panou 5 Ani
Garantie Termostat 2 ani
Putere Calorica 550 Watt
Suprafata incalzita (h=2,5 m) 11 m²
Dimensiuni 450х900х17 мм
Panou Radiant Ceramic cu Termostat TCM-RA 550W este un incalzitor subtire din ceramica cu infrarosu ce incalzeste o incapere de 11 m², cu inaltimea medie de 2,5 m. Panoul Radiant Ceramic cu Termostat TCM-RA 550W nu face zgomot, nu usuca aerul, are un design elegant si poate fi folosit atat ca incalzire principala, cat si alternativa. Pentru o eficienta mai mare se recomanda montarea panoului pe perete, dar daca doriti, il puteti instala pe un suport mobil care poate fi achizitionat separat. Tehnologia cu infrarosu va permte sa incalziti casa mai economic decat convectoarele sau alta incazire conventionala. Panourile Teploceramic incalzesc peretii si obiectele din jur. Energia electrica consumata de panou este transferata in caldura ce se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe celelalte corpuri din camera, pe care le incalzesc treptat. Dupa incalzire, panoul porneste functionarea sa tot mai rar, doar pentru a mentine temperatura, caldura o pastreaza peretii.
Principiul de functionare a Panoului Radiant Ceramic:
Un panou ceramic este format din trei componente principale:
– un corp metalic
– un incalzitor
– o placa ceramica.
Incalzitorul incalzeste ceramica, care la randul sau incalzeste camera si obiectele din camera cu caldura prin infrarosu. Datorita principiului de functionare in infrarosu, incaperea retine mai multa caldura un timp mai indelungat, incalzitorul se aprinde mai rar si astfel economiseste energie electrica.
Incalzirea prin convectie incalzeste aerul, masele de aer cald se ridica, masele de aer rece coboara, temperatura la tavan este mai mare decat la nivelul omului. In concluzie: va este frig, dar sub tavan se depoziteaza tot aerul cald. Aerul, datorita proprietatilor sale, se raceste rapid si convectorul trebuie pornit frecvent pentru a mentine camera calda. In plus, aerul cald iese prin sistemul de ventilatie , asta inseamna 25% din energie electrica irosita.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  4x
  afisari telefon
  5x
  accesari
  750 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.