Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500

Romania, Iasi, Iasi
Publicat de 2 săptămâni
ID #17105
QR CODE
1 - 1 din 3
1200 Ron
Condiție: Nou
Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500
Romania, Iasi, Iasi,
Publicat de 2 săptămâni

Descriere

Pentru Incalzirea spatiilor exterioare si interioare
Putere termica: 2500 Watt
Suprafata incalzita: 16 m2
IP 67 – protectie ridicata impotriva prafului si a apei
Garantie – 2 ani
Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500 este un sistem de incalzire pentru spatiul exterior, ce functioneaza pe baza incalzirii cu infrarosu.
Special creat pentru terase sau spatii industriale, acest Incalzitor cu Infrarosu Elcon RCH-2500, incalzeste direct omul si obiectele, fara incalzirea aerului, adica aerul este utilzat doar ca intermediar. O tehnologie de ultima generatie ce creste temperatura ambientala chiar si pe timpul iernii, cu vreme inzapezita, pastrand confortul si eleganta si care depaseste cu mult alte sisteme bio de incalzire, atat din punct de vedere economic (investitii si consum), cat si ecologice.

Incalzitorul de terasa Elcon este foarte bine structurat, tehnologia folosita fiind inovativa, nu doar prin forma sa compacta, ci si prin eficienta termica de care da dovada.
Incalzitoarele cu Infrarosu Elcon RCH-2500, pot fi utilzate cu usurinta atat pentru incalzirea meselor pe terasele localurilor sau a spatiilor descoperite, cat si in spatiie interioare a halelor, depozitelor sau intreprinderi mari.
Cu un design elegant, Incalzitorul cu Infrarosu Elcon RCH-2500, asigura bancilor de pe terasa sau balcoane, in gradini sau in zonele in care organizati petreceri, o ambianta placuta si calda. Gratie elementului de incalzire cu infrarosu, aerul nu este incalzit, dar obiectele si oamenii din jur sunt iradiati cu caldura. Astfel, caldura ajunge exact unde va doriti.
Principiul incalzirii si culoarea cu radiatii infrarosii este exact ca si cel al soarelui, iar diferenta dintre razele infrarosii si cele de alte culori: albastru, galben, verde, este ca ele pot transporta caldura mai mult.
Avantajele Incalzitoarelor cu Infrarosu Elcon:
Elementul de incalzire al incalzitorului este acoperit cu un compozit special, care ii sporeste calitatile si capacitatea de incalzire a intregului ansamblu.
Are o dimensiune a undei infrarosii de 1,2 µm, denumita ca “unda scurta”, aceasta fiind caracterizata printr-o densitate mai mare a caldurii.
Caldura filamentului poate ajunge pana la 2200 grade Celsius.
Ajunge la 100% capacitate energetica in doar o secunda.
Se poate folosi atat vertical, cat si orizontal.
Are o durata de functionare continua de 7000 de ore.
Are garantie 2 ani.

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana juridica
  Înregistrat la 19. Aug 2020

  Distribuie anunt

  1200 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana juridica
   Înregistrat la 19/08/2020

   Distribuie anunt

   Abonează-te
   X

   Abonează-te!

   Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.