Solutia Antimucegai de Sanitizare EMEX FORTE

Romania, Ilfov, Jilava
Ultima actualizare 6 luni
ID #4056
QR CODE
1 fotografie
63 Ron
Condiție: Nou
Solutia Antimucegai de Sanitizare EMEX FORTE
Romania, Ilfov, Jilava,
Modificat 6 luni

Descriere

    Solutia de Sanitizare Antimucegai EMEX FORTE este un amestec concentrat de tiazolinone pentru tratarea la suprafata si in adancime a suprafetelor contaminate cu micro alge, fungi, bacterii, drojdii si mucegaiuri, vizibile (in general sub forma de igrasie) sau nu, inaintea aplicarii de vopsele lavabile sau tencuieli decorative. Acest produs are un spectru foarte larg de actiune si are atat rolul de a decontamina chiar in profunzime zonele deja atacate, dar si acela de a preveni aparitia oricarei forme de igrasie si chiar a riscului acesteia.
Caracteristici principale:
    - Aplicare usoara;
    - Timp de uscare redus;
    - Actioneaza si in profunzime;
    - Inhibitor pentru igrasie;
    - Actiune in timp mediu de contact;
    - Distruge contaminantii din substraturi;
    - Elimina predispozitia substratului la fungi;
    - Dezinfecteaza suprafetele afectate de mucegaiuri, alge, etc.;
    - Caracter nepoluant.
Domenii de Utilizare:
    Solutia de Sanitizare Antimucegai EMEX FORTE este folosita pentru tratarea suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor, de diverse structuri, contaminate cu mucegaiuri sau diverse forme de igrasie dar si pentru inhibarea aparitiei oricaror forme ale acestora.
     Acest produs poate fi folosit in orice zona a cladirilor, expusa chiar umezelii excesive, in vederea protejarii avansate impotriva mucegaiurilor de orice fel, inaintea pregatirii suprafetelor in vederea acoperirii cu vopsele lavabile.
     Se foloseste ca strat primar pentru protejarea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     In vederea pregatirii superioare a suportului, dupa protejarea cu Solutia Antimucegai se recomanda aplicarea unei Amorse Antimucegai EMEX si Grundului de Egalizare si Umplere Pori EMEX , slefuibil.
     Aceasta solutie de prevenire si eliminare a mucegaiului nu are restrictii de aplicare pentru suprafetele de baza minerala si este folosita cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila, dar este recomandata cu prioritate pentru:Vopsea Lavabila Premium EMEX GOLD , Lavabila Antimucegai EMEX , Vopsea Superlavabila EMEX sau Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK . 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana fizica
  Înregistrat la 10. Oct 2019

  Distribuie anunt

  63 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana fizica
   Înregistrat la 10/10/2019

   Distribuie anunt

   Locatia anuntului

   Romania, Ilfov, Jilava