Lac Colorat cu Bait pentru Lemn EMEX WX

Romania, Ilfov, Jilava
Ultima actualizare 6 luni
ID #4066
QR CODE
1 fotografie
22 Ron
Condiție: Nou
Lac Colorat cu Bait pentru Lemn EMEX WX
Romania, Ilfov, Jilava,
Modificat 6 luni

Descriere

    Lacul Colorat pentru Lemn (Lazura) EMEX WX este un lac transparent, de folosire extinsa, profesional, monocomponent, colorat in masa, pe baza de rasini sintetice, pigmenti transparenti, aditivi si solventi speciali. Se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, putere de penetrare, aspect semi transparent, rezistenta deosebita la uzura si UV, buna etalare, luciu, etc.
    Are performante de pelicula foarte bune, si se aplica foarte usor. Este folosit in sisteme de protectie si decorare a suprafetelor din lemn, atat in conditii de interior, cat si, mai ales, in conditii de exterior. Ca aspect, este similar unui bait pentru lemn, lacuit, dar cu performante net superioare.
    Este un produs de calitate profesionala, cu caracteristici excelente, atat de produs cat si de pelicula. Durata de viata, in conditii corecte de exploatare, este de 7 - 10 ani, timp in care este posibila doar o usoara matuire in cazul expunerii repetate la variatii de temperatura sau UV.
    Se fabrica intr-o gama larga de nuante semi transparente.

Caracteristici principale:
   - Aderenta mare la suport;
   - Aplicare usoara;
   - Putere de acoperire;
   - Proprietati anticarie;
   - Etalare buna;
   - Aspect semitransparent, nuantat;
   - Duritate buna;
   - Putere de penetrare;
   - Rezistenta la uzura si intemperii.
Domenii de Utilizare:
    Lacul Colorat pentru Lemn (Lazura) EMEX WX este utilizata la finisarea decorativa, cu aspect superior, a suprafetelor din lemn noi sau reconditionate, atat interioare, cat si exterioare. Domeniul de aplicabilitate al acestui lac colorat petru lemn este atat civil, cat si industrial.
    Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru suporturi artizanale din lemn, de interior sau de gradina, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase.
    Datorita faptului ca este un lac transparent, produsul permite crearea de diferite combinatii de nuante, cu efecte ca cel de marmura, furnir, etc.
    Acest tip de lac colorat, utilizat si ca “bait pentru lemn”, dar mult superior acestuia, nu este recomandat pentru supralacuirea vopselelor sau emailurilor, si nici pentru aplicare pe metal.
    Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica. 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana fizica
  Înregistrat la 10. Oct 2019

  Distribuie anunt

  22 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana fizica
   Înregistrat la 10/10/2019

   Distribuie anunt

   Locatia anuntului

   Romania, Ilfov, Jilava