Grund Anticoroziv Alchido - Stirenic EMEX

Romania, Ilfov, Jilava
Ultima actualizare 6 luni
ID #4063
QR CODE
1 fotografie
26 Ron
Condiție: Nou
Grund Anticoroziv Alchido - Stirenic EMEX
Romania, Ilfov, Jilava,
Modificat 6 luni

Descriere

    Grundul Anticoroziv Alchido Stirenic EMEX produs de noua generatie, pe baza de rasina alchidica modificata in stiren, monocomponent, profesional, utilizat pentru protectia suporturilor din metal, situate la interior sau la exterior, expuse la agenti corozivi, chimici sau de mediu. In formularea acestui grund anticoroziv se regasesc inhibitori de coroziune, si agenti de protectie anticoroziva de ultima generatie, lipsiti de saruri de plumb sau crom.
    Utilizat ca protectie anticoroziva pentru suprafete din metal sau tabla (inclusiv tabla zincata, caz in care se folosesc promotori de adeziune), este caracterizat prin rezistenta ridicata fata de actiunea factorilor generatori de coroziune, aderenta ridicata la suporturi metalice, buna rezistenta la diversi factori agresivi, si stabilitate in timp.
    Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru sau alte nuante RAL standard, la cerere.
Caracteristici principale:
    - Aderenta superioara;
    - Putere mare de acoperire;
    - Duritate mare;
    - Durabilitate;
    - Rezistenta mare la intemperii;
    - Rezistenta mare la factori chimici;
    - Rezistenta excelenta la uzura;
    - Inhiba aparitia ruginii noi;
    - Protectie anticoroziva avansata;
Domenii de Utilizare:
    Grundul Anticoroziv Alchido Stirenic EMEX pe baza de rasina alchidica in stiren, poate fi aplicat atat prin metode conventionale, pensulare sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau air-less. Corectia vascozitatii de aplicare se va face cu diluanti “Emex”, recomandati de producator.
     Avand performante avansate de protectie anticoroziva, este utilizat cu succes ca primer pentru protectia suporturilor metalice exploatate in medii ponderat agresive, expuse continuu sau periodic la intemperii sau umiditate, sau la alti factori generatori de coroziune.
     Dupa pregatirea corecta a suprafetelor, acest grund anticoroziv se poate utiliza atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.
     Acest grund anticoroziv pentru metal, pe baza de rasina alchidica in stiren, poate fi aplicat atat prin metode conventionale, pensulare sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau air-less. Corectia vascozitatii de aplicare se va face cu diluanti “Emex”, recomandati de producator. 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana fizica
  Înregistrat la 10. Oct 2019

  Distribuie anunt

  26 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana fizica
   Înregistrat la 10/10/2019

   Distribuie anunt

   Locatia anuntului

   Romania, Ilfov, Jilava