Promovare produse si servicii Italia. Optimizare SEO Italia

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Ultima actualizare 1 săptămână
ID #9956
QR CODE
1 fotografie
15 Ron
Condiție: Nou
Promovare produse si servicii Italia. Optimizare SEO Italia
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat 1 săptămână

Descriere

Cu o experienta de peste 15 ani in business online & marketing online destinata pietei italiene, va putem oferi servicii de promovare online a firmei dvs., a produselor si / sau serviciilor dvs. in Italia, in limba italiana.

Promovarea se poate realiza doar pentru anumite regiuni (Abruzzo, Valle d'Aosta, Puglia, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Molise, Piemont, Sardinia, Sicilia, Trentino-Tirolul de Sud, Toscana, Umbria, Veneto) sau doar pentru anumite orase (Roma, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Florenta, Bari, Catania, Venetia, Verona, Messina etc.)

De asemenea, oferim si servicii de optimizare SEO a website-urilor in limba italiana & versiunii in limba italiana a website-ului dvs.

Anterior optimizarii website-ului se poate oferi si un Audit SEO al website-ului in limba italiana care urmeaza sa fie optimizat, audit care se realizeaza manual, diferit pentru fiecare website in parte, in functie de particularitatile fiecaruia, pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor si nu prin utilizarea vreunui soft care genereaza acelasi continut sau informatii indiferent de website-ul care este analizat schimband doar numele website-ului in raportul generat.

Optimizarea realizata are doua componente: SEO on page si SEO off page. Cele doua componente (servicii SEO) pot fi realizate si separat, conform cerintelor dvs.

Solicitati o oferta de promovare in Italia si/sau optimizare SEO in limba italiana fara nicio obligatie din partea dvs. !

 

Contactati vânzatorul

  Imaginea vânzătorului
  Persoana fizica
  Înregistrat la 20. Nov 2019

  Distribuie anunt

  15 Ron

   Informatiile vânzatorului

   Imaginea vânzătorului
   Persoana fizica
   Înregistrat la 20/11/2019

   Distribuie anunt

   Locatia anuntului

   Romania, Bucuresti, Bucuresti